Kellopalvelut

Ota yhteyttä ›

Diplomikellosepän kellopalvelut Porista

Kelloseppä M. Sandbergilta laatukellot ja ammattimainen kellohuolto Porin Yrjönkadulla.

Etsitkö uutta kelloa tai haluaisitko ostaa sellaisen lahjaksi? Onko nykyinen kellosi korjauksen tai uusien paristojen tarpeessa? Poikkea myymäläämme! Diplomitason kellohuoltomme on suunnattu kaikenlaisille kellotyypeille. Lisäksi löydät meiltä hyvän valikoiman laatukelloja.

Kelloseppä M. Sandberg on koulutettu, ammattitaitoinen diplomikelloseppä, joka korjaa ja huoltaa kellot moderneista rannekelloista antiikkisiin kaappikelloihin. Saat meiltä seuraavat kellosepän palvelut:

  • kellosepäntyöt
  • kellojen korjaustyöt
  • kellojen huoltotyöt
  • kellojen paristojen vaihdot
  • kellorannekkeiden vaihdot
  • kaiverrustyöt
  • kultatyöt

Mikäli kaipaat lisätietoja diplomikellosepän palveluistamme Porissa, kysy lisää tai poikkea käymään! Saat meiltä aina alan vahvaa asiantuntemusta ja ystävällistä palvelua.

Ota yhteyttä ›

Laadukas kellovalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja

Edustamme monia tunnettuja kellobrändejä, kuten esimerkiksi suosittuja Seiko-kelloja. Meiltä kellot niin itselle kuin lahjaksi.

Kelloseppä M. Sandbergin valikoimasta löydät niin miesten rannekellot, naisten rannekellot kuin muut laatukellot erilaisiin tyyleihin ja budjeteihin. Naisten ja miesten rannekellomallistoissa on kelloja niin arkeen, vapaa-aikaan kuin juhlallisempaankin pukeutumiseen. Jotain sinulle ja hänelle, ehkä se tyylikkäin ranteen koristaja tai käytännöllisempi ajannäyttäjä. 

Löydät valikoimastamme niin kellomaailman klassikkoja kuin alan uusimpia trendimalleja. Monipuoliset rannekevaihtoehdot räätälöivät kellosta kantajansa näköisen, ja huippuunsa hiotut yksityiskohdat tekevät vaikutuksen vaativaankin asiakkaaseen. Rannekellojen lisäksi myymme muun muassa taskukelloja, herätyskelloja ja ns. keittiökelloja. 

Olet lämpimästi tervetullut myymäläämme Porin Yrjönkadulle katsomaan, mitä meiltä löytyy. Jos mielessäsi on jokin tietty kellomerkki tai -malli, ota yhteyttä! Myymme myös monenlaiset lahjatavarat.

Ota yhteyttä ›

Millaista rannekelloa etsit?

Tule käymään, niin jutellaan toiveistasi ja katsotaan yhdessä, millainen kello vastaisi parhaiten etsimääsi.

Käyttötarkoitus on hyvä lähtökohta kellon valinnassa. Etsitkö hieman parempaa pukukelloa eli juhlakelloa vai jokapäiväiseen käyttöön sopivaa kelloa? Esittelemme mielellämme tarjontaamme ja kerromme halutessasi kellojen ominaisuuksista aina kuorta ja rakenteita myöten. Annamme myös oikeaoppiset kellon huolto-ohjeet ja vinkit siihen, miten kello säilyy hyvänä.

Tervetuloa myymälään ›
Soita