Kelloseppä M.Sandberg

Diplomikelloseppä M. Sandberg huoltaa ja korjaa

Palvelut » Kellot

Laatukellot ja kellohuolto Porissa

Kelloseppä M. Sandberg tarjoaa laadukkaan kellovalikoiman ja diplomitason huoltoa kaikenlaisille kellotyypeille

Miesten rannekellot, naisten rannekellot ja muut laatukellot Porissa löytyvät M. Sandbergin liikkeestä Yrjönkadulta. Edustamme tunnettuja, tuttuja kellobrändejä, muun muassa Seiko-kellot kuuluvat suosittuihin tuotteisiimme. Myös kellomaailman uusimpia tuulia tuomme säännöllisesti valikoimiimme. Varmat klassiset mallit löytyvät niin ikään vitriineistämme.

Olet lämpimästi tervetullut katsomaan, mitä meiltä löytyy ja ostamaan vaikka lahjaksi läheiselle kaunis pikku paketti! Tai aivan omaksi iloksi. Jos haluat tiedustella jotain tiettyä kellomerkkiä tai jotain muuta kelloihin liittyvää asiaa etukäteen, ota toki yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Meillä toimii myös tasokas kellohuolto.

Miesten rannekellot ja naisten rannekellot vaihtuviin makuihin

Jotain sinulle ja hänelle, ehkä se tyylikkäin ranteen koristaja tai enemmän käytännöllisempi ajan näyttäjä. Naisten ja miesten rannekellomallistosta löytyy niin arjen käyttöön, vapaa-aikaan kuin juhlallisempaankin pukeutumiseen sopivia kelloja: sporttisia, korumaisia, miehekkäitä, siroja, tyylitietoiseen, aikuiseen ja nuorekkaaseen makuun täydellisesti istuvia malleja. Monipuoliset rannekevaihtoehdot räätälöivät kellosta kantajansa näköisen, ja huippuun hiotut yksityiskohdat tekevät vaikutuksen vaativaankin asiakkaaseen.

Olemme valinneet tarjontaamme monenlaisia kellovaihtoehtoja, sillä myös asiakkaillamme on erilaisia makuja ja toiveita, budjettia unohtamatta. Kattavasta valikoimastamme löytyy myös taskukelloja, herätyskelloja ja ns. keittiökelloja. Haluamme olla kaikkien kelloliike, josta löytyy jokaiselle jotain – ellei odotettua enemmänkin.

Millaista rannekelloa etsit?

Tule käymään, niin jutellaan toiveistasi ja katsotaan yhdessä, millainen kello vastaisi parhaiten etsimääsi. Käyttötarkoitus on hyvä lähtökohta kellon valinnassa. Etsitkö esimerkiksi hieman parempaa pukukelloa eli juhlakelloa, jota käytät vain juhlan hetkinä ja joka kannattaa säilyttääkin vain sellaisia tilaisuuksia varten, jotta kello pysyisi kauniina mahdollisimman pitkään. Jokapäiväiseen käyttöön sopivalta kellolta kannattaa vaatia ensi sijassa kulutuskestävyyttä. Urheilulliset kellot ovat oma lukunsa. Esittelemme mielellämme tarjontaamme ja kerromme halutessasi kellojen ominaisuuksista aina kuorta ja rakenteita myöten. Annamme myös oikeaoppiset kellon huolto-ohjeet ja vinkit siihen, miten kello säilyy hyvänä.

Myymälässämme toimii myös kellohuolto

Kun rannekellosta loppuvat paristot, ranneke alkaa olla vaihdon tarpeessa tai esimerkiksi vanha antiikkikello pysähtyy, etkä saa sitä itse käymään, kellohuoltomme palvelee. Kelloseppä M. Sandberg on koulutettu, ammattitaitoinen diplomikelloseppä, joka korjaa ja huoltaa kellot moderneista rannekelloista antiikkisiin kaappikelloihin. Tule suoraan käymään ja näyttämään kelloa tai tiedustele etukäteen, mitä kelloasi koskevalle ongelmalle voitaisiin tehdä.

Saat meiltä seuraavat kellosepän palvelut:

  • Kellosepäntyöt
  • Korjaustyöt
  • Huoltotyöt
  • Paristojen vaihdot
  • Kaiverrustyöt
  • Kultatyöt

Täyden palvelun kelloliike – tervetuloa!

Jos miesten rannekellot, naisten rannekellot tai muut laatukellot ovat ostoslistallasi, suunnista myymäläämme Porin Yrjönkadulle. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin. Tarjoamme alan vahvaa asiantuntemusta ja ystävällistä palvelua. Muistathan, että valikoimissamme ovat myös kauniit korut ja lahjatavarat.